مقالات شیشه سکوریت

پارتیشن شیشه ای بهتر است یا دیوار؟

پارتیشن شیشه ای  یک سازه جداکننده است که برای تقسیم قسمت های مختلف یک فضای اداری استفاده می شود که در انواع مختلف طراحی و ساخته می شود. در این مقاله سعی داریم این سوال را حل کنیم که دیوار یا پارتیشن شیشه ای چیست؟ پس تا آخر با ما باشید.

پارتیشن یا دیوار شیشه ای چیست؟

پارتیشن های اداری معمولا از موادی مانند شیشه، فلز و آلومینیوم ساخته می شوند و ارتفاع مناسبی را برای جداسازی فضاها و ایجاد حریم خصوصی بین کاربران فراهم می کنند.

دیوار شیشه ای

پارتیشن یا دیوار شیشه ای نوعی پارتیشن است که متریال اصلی آن شیشه است و برای تقسیم بندی فضاهای داخلی در محیط های اداری و تجاری استفاده می شود. این نوع پارتیشن ها از شیشه های بزرگ و شفاف ساخته می شوند که توسط فریم های فلزی یا چوبی به یکدیگر متصل می شوند.

دیوار شیشه ای

ویژگی های پارتیشن شیشه ای

شفافیت

با این نوع پارتیشن ها چون جنس اصلی شیشه است شفافیت بالایی دارند. این ویژگی به فضای کاری حس انبساط و انسجام می دهد و این امکان را فراهم می کند که نور به طور طبیعی و بیشتر در فضا پخش شود.

ظاهری زیبا و مدرن

استفاده از این پارتیشن ها جلوه ای زیبا و مدرن به محیط کار می دهد. این نوع پارتیشن ها را می توان با طرح ها و نقش های مختلف سفارشی کرد و به فضا جذابیت و درخشندگی بخشید.

فضاهای بزرگتر ایجاد و جابجا کنید

تعبیر این تقسیم بندی باعث می شود فضای کار بزرگتر و روشن تر به نظر برسد و حس سبکی را به دیگران منتقل کند.

حفاظت از حریم خصوصی

با استفاده از پارتیشن ها می توانیم از حریم خصوصی افراد محافظت کنیم و در عین حال ارتباط و تعامل بین افراد را فعال کنیم.

سهولت نگهداری

این نوع پارتیشن نسبت به سایر مواد نیاز به تمیز کردن و نگهداری منظم کمتری دارد.

انعطاف پذیری

این نوع پارتیشن نسبت به سایر مواد نیاز به تمیز کردن و نگهداری منظم کمتری دارد.

این ویژگی ها پارتیشن  شیشه ای را به انتخاب مناسبی برای ایجاد فضاهای اداری ظریف، شفاف و کارآمد تبدیل می کند و اغلب افراد به علت همچین ویژگی هایی این پارتیشن هارا به دیوار های معمولی ترجیح می دهند.

با استفاده از پارتیشن هایی با متریال شیشه ای می توانید فضای اداری را تغییر و مرتب کنید. این به معنای افزودن یا حذف دیوارها و ایجاد فضاهای باز یا منزوی تر است که به نیازهای متغیر سازمان و کارکنان پاسخ می دهد.

ویژگی های پارتیشن شیشه ای

انواع پارتیشن یا دیوار شیشه ای

دیوار شیشه ای کامل:

 همانطور که از نامش پیداست، از کف تا سقف امتداد دارد و یک فضا را کاملاً جدا می کند.

دیوار شیشه ای نیم قد:

 این نوع پارتیشن یا دیوار پایین تر از سقف است و محیطی تقریبا باز و ترکیبی از حریم خصوصی و ارتباط بصری را ارائه می دهد. این نوع پارتیشن معمولا در اتاق هایی با طراحی داخلی مدرن استفاده می شود.

دیوار دو شیشه ای:

 در پارتیشن ها یا دیوارهای دو شیشه ای دو لایه شیشه  به یکدیگر متصل شده و به عنوان عایق صدا به طرز شگفت انگیزی عمل می کنند.

دیوار شیشه ای تک جداره:

 این نوع پارتیشن از یک تکه شیشه تشکیل شده است بنابراین نسبت به نوع دوجداره آن عایق صدا کمتری است.

پارتیشن شیشه ای فریم لس:

پارتیشن شیشه ای فریم لس نوعی پارتیشن است که بدون قاب دور شیشه طراحی می شود.

این نوع پارتیشن از یک پنجره تمام قد تشکیل شده و با سیستم مخفی روی دیوار یا سقف بسته می شود. از آنجایی که هیچ قاب وجود ندارد، این قطعات ظاهری بسیار شفاف و مدرن دارند و برای مناطقی که نیاز به شفافیت زیادی دارند مناسب هستند.

در ادامه گفته می شود که هر نوع پارتیشن ویژگی ها و مزایای خاص خود را دارد و در انتخاب آن باید نیاز فضا و طراحی را در نظر بگیرید. برای این انتخاب ابتدا سبک مورد علاقه خود را بیابید و پارتیشن اداری خود را با توجه به سبک خود انتخاب کنید.

دریافت قیمت و مشاوره

اگر به دنبال نصب پارتیشن شیشه ای برای پروژه خود هستید از سراسر ایران برای مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید. 

تلفن پشتیبانی:09120879332

واتس اپ: 09145000995

تلگرام: 09143300688

ارزش این نوع قطعات چگونه تعیین می شود؟

عوامل متعددی بر قیمت نهایی پارتیشن تاثیر می گذارد که در ادامه به آنها می پردازیم.

نوع شیشه:

نوع شیشه استفاده شده نیز در قیمت آن تاثیر دارد. شیشه مات، شیشه سکوریت، شیشه دوبل و شیشه عایق صدا خواص متفاوتی دارند و ممکن است قیمت آنها متفاوت باشد.

طراحی و جزئیات:

اگر طرح خاصی برای پارتیشن دارید که نیاز به قطعات و جزئیات خاصی دارد، ممکن است قیمت آن افزایش یابد. برای مثال طراحی و اجرای لگو روی شیشه پارتیشن هزینه مشخصی دارد.

نصب، تحویل:

لازم است در محاسبه قیمت هزینه نصب، انتقال و هزینه نصب نیز در نظر گرفته شود. هزینه حمل و نقل بسته به موقعیت جغرافیایی پروژه و موقعیت مکانی افزایش می یابد.

ضخامت شیشه:

ضخامت شیشه نیز بر قیمت قطعه تاثیر می گذارد. شیشه ضخیم تر گران تر است.

متراژ آپارتمان و فضای کاری مورد نظر:

ابعاد کلی پارتیشن نیز بر هزینه آن تأثیر می گذارد. استفاده از پارتیشن های بزرگ و تعداد زیاد شیشه می تواند باعث افزایش قیمت شود زیرا هزینه پارتیشن به ازای هر متر مربع محاسبه می شود.

انتخاب درب برای دیوار:

گاهی اوقات برای برخی از پارتیشن ها نیازی به درب نمی باشد اما در اکثر موارد به خصوص در ادارات برای ایجاد و حفظ حریم خصوصی از درب پارتیشن استفاده می شود و قیمت درب پارتیشن جداگانه محاسبه می شود. درهای پارتیشن معمولا از شیشه یا ام دی اف ساخته می شوند.

پارتیشن شیشه ای فریم لس:

پارتیشن شیشه ای یا دیوار آجری کدام یک ارزانتر است؟

دیوارهای آجری به مصالح و زمان بیشتری نیاز دارند. این در حالی است که پارتیشن شیشه ای به راحتی و با کمترین زمان و صرفه جویی در هزینه نصب می شود و در زمان اجاره ساختمان، جابجایی و نصب دیوار جدا در محل جدید آسان می شود.

اما همانطور که در بالا ذکر شد، قیمت این نوع پارتیشن نسبت به دیوار آجری متفاوت است که به عوامل مختلفی از جمله نوع شیشه، ضخامت و … بستگی دارد.

سخن پایانی

به طور خلاصه می توان گفت که پارتیشن با مواد شیشه ای به دلیل شفافیت و دید خوب می تواند حس باز بودن و انبساط را به فضا بدهد، علاوه بر آن نور را به فضا منتقل کرده و آن را روشن می کند.این پارتیشنی است که هماهنگی و همکاری بین فضاها ایجاد می کند و به افراد اجازه می دهد ضمن لذت بردن از حریم خصوصی خود با هم ارتباط برقرار کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *